De impact van een bal

Sporten heeft de mogelijkheid om levens te veranderen. Kinderen wereldwijd spelen dagelijks met opgeknoopte shirtjes in de vorm van een bal. Een bal brengt bij een kind een lach op het gezicht, zorgt ervoor dat ze met andere kinderen gaan spelen, brengt talentontwikkeling, leert ze samen te werken en plezier te hebben.

De nieuwe generatie

Een actieve nieuwe generatie. Daar staan wij voor. Het is fijn dat wij het in Nederland zo goed hebben. Maar het is ook goed om te realiseren dat dit niet overal zo is. Bijna elk kind heeft in Nederland bijvoorbeeld een bal, maar voor veel kinderen in de wereld is dat niet vanzelfsprekend. Wij zien de bal als het ultieme bindmiddel tussen mensen van alle leeftijden en rassen wereldwijd. Via een bal kun je in contact komen met andere mensen doormiddel van beweging.

Meer dan een bal

Voor veel kinderen is een bal de beste vriend met wie ze altijd kunnen spelen.

More than a game

“Sport has the power to change the world. It has the power to inspire. It has the power to unite people in a way that little else does. … “Sport can create hope where once there was only despair. – Nelson Mandela

Verantwoorde productie

Wij doneren uitsluitend producten die grondig getest zijn voor langdurig gebruik. Dat geldt voor alles – van materialen en verstevigde naden tot extra verstevigingen op die delen die extra gevoelig zijn voor slijtage. Wij produceren de ballen in onze partnerfabrieken, waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen. Deze aspecten dragen eraan bij dat de producten van 168 Million lang meegaan.

Kwaliteitsinspecteur

Jaarlijks reizen onze kwaliteitsinspecteurs naar de partnerfabrieken om onze productie te controleren.

Scholing productiecollega’s

Aan de productieband werken wij met collega’s die door ons zijn ingewerkt en onze standaarden begrijpen.