Waterfiets

Breng water bij gezinnen in nood


Door deze waterfiets krijgen meerdere gezinnen dagelijks toegang tot drinkwater. De waterfietsen worden gebruikt door vrijwilligers uit een afgelegen gebied die met de waterfiets naar een waterput fietsen, water oppompen, en het water verdelen onder dorpsbewoners.

Hoe werkt het

Hoeveel van de donatie gaat daadwerkelijk naar het project
Wij willen benadrukken dat stichting 168 Million géén winst maakt. Jouw donatie gaat voor 100% naar hulpprojecten voor mensen in nood.
Over de waterfiets

Ons team zorgt voor een goede en stevige fiets met een krat achterop. De fietsen worden door onze vrijwilligers in onze werkloods klaargemaakt. Ons team bevestigt een zelfgemaakte krat, gemaakt van gerecycled hout, aan de fiets om zo tot 30 liter water te kunnen vervoeren naar gezinnen in nood die ver weg wonen van een waterbron.

Wie krijgt een waterfiets
Wij organiseren onze giften met de dorpschiefs. Deze ‘DorpsChiefs’ weten wat er speelt en wie onze hulp hard nodig heeft.

Help mee

Doneer een waterfiets.

Doneer een waterfiets met jouw foto of tekst en kies zelf de kleur van de fiets. Je ontvangt een foto van de door jouw ontworpen fiets.

Onze fietsen.

Benieuwd welke designs we tot op heden hebben geleverd? Dat zijn er veel, maar we laten je enkele voorbeelden zien ter inspiratie.