Allereerst hartelijk dank voor de belangrijke steun tot nu toe! Wij vinden het erg jammer dat u overweegt uw lidmaatschap op te zeggen.

Wil je opzeggen?

Jammer dat u overweeg uw 168 Million-lidmaatschap op te zeggen. Mede dankzij uw bijdrage hebben we al sterke resultaten bereikt.

Met uw gift helpt u kinderen op een heel concrete manier, bijvoorbeeld:
– Voor 5 euro geeft u een kind 12 voedzame maaltijden die voorkomen dat ze ondervoed raken.
– Voor 12 euro geeft u 9 gezinnen toegang tot schoon water.

Mag ik vragen of u ervoor open staat om ons op een andere manier te steunen? Uw donatie, of inzet, heeft namelijk een enorme impact voor mensen in nood. Uw bijdragen brengt ontzettend veel vreugde waar dat helaas in ontwikkelingslanden geen vanzelfsprekendheid is.

Wij hopen van harte dat u ons blijft steunen. Het is hard nodig.

Henni Mandemaker

Twijfelt u nog?

Bedenk dat u uw donatie ook kunt verlagen. Al vanaf 3 euro per maand kunt u het verschil maken voor mensen in nood. Mail naar info@168million.nl om uw donatie-bedrag aan te passen. Wist u dat u ook alleen kunt geven als het u uitkomt? Als flex-donateur bepaalt u elke maand zelf of u wel of niet doneert. Neem hiervoor contact met ons op.

Doneer eenmalig

Doneer hulpgoederen via de Donatie Shop

Doneer één van de leuke en bijzondere items uit de 168 Million Donatie Shop, dan helpt u kinderen aan een betere toekomst.

In de Donatie Shop treft u de meest bijzondere en gepersonaliseerde items die een positieve impact maken op het leven van mensen in nood.

Toch opzeggen?

Bel ons, of mail ons via info@168million.nl zodat we dit voor u in orde kunnen maken. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur. Wij mailen het wijzigingsformulier retour en hiermee kun u eenvoudig en snel uw steun stopzetten.